top of page

Факультет кіно та телебачення

Мрієш про яскраве творче життя? Хочеш бути успішним? Бажаєш стати ведучим новин, режисером найкасовішого фільму, або найвідомішим актором? Тоді тобі до нас !

Запрошуємо Тебе в Український Голлівуд – Факультет кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв! Саме тут Ти зможеш розкрити свої таланти та досягти успіху, обравши одну із шести творчих спеціальностей: Режисер кіно і телебачення, Тележурналіст, диктор та ведучий телепрограм, Актор кіно, Оператор кіно і телебачення, Фотохудожник та Звукорежисер. Висококваліфіковані викладачі, доценти, професори, кандидати наук, заслужені та народні артисти України, відомі журналісти, режисери – зроблять Тебе справжнім фахівцем своєї справи. А зірки кіно і шоу-бізнесу поділяться таємницями професії на власних майстер-класах.

Повне технічне забезпечення – комп’ютерна лабораторія, професійна відеомонтажна, відеопавільйони, фотостудії, студії звукозапису, відеопереглядові аудиторії зроблять навчання якісним і максимально наближеним до реальних умов роботи на телебаченні.

Відкриті покази зі сценічної мови та акторської майстерності, покази творчих відеоробіт режисерів, операторів, звукорежисерів і телеведучих дають можливість отримати навики майбутньої професії.

Навчання на Факультеті супроводжується практикою на провідних телеканалах України.

Кожен студент має змогу створювати власні творчі роботи, використовуючи найсучасніші технології, та представляти їх на всеукраїнських, міжнародних конкурсах і фестивалях.

Завершивши навчання, випускники Факультету кіно і телебачення працюють за всіма опанованими спеціальностями.

Світлана Вікторівна Котляр – декан Факультету кіно і телебачення, Заслужений діяч мистецтв України (2007).


Recent post
bottom of page